InChange

InChange Advies voor Mens en Organisatie is een praktijk voor Coaching, Re-integratie en Gestalttherapie. Inchange is werkzaam in de regio’s Doorn, Zeist, Nieuwegein, Utrecht, Gorinchem, Dordrecht en Rotterdam. InChange kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken aanpak voor leuke creatieve en eigenzinnige mensen die bereid zijn om met zichzelf aan de slag te gaan. InChange richt zich op mensen, werkzoekenden en professionals met werk en levensvragen. Opdrachtgevers zijn naast particulieren, het bedrijfsleven, de overheid en de re-integratiebranche. InChange staat voor innerlijke verandering: de verandering die je nodig hebt om jezelf te kunnen zijn! 

Wie ben ik?

Mijn naam is Jill Yohai en ik ben geboren in Amsterdam maar ik heb een deel van mijn jeugd in de bossen van Oregon in Amerika doorgebracht. Ik ben sterk verbonden met zowel Nederland als Amerika en heb daarom twee moedertalen. In mijn familieachtergrond komen verschillende culturen bij elkaar: het Joods-Portugese en het Turks-Griekse. In zowel het leven van mijn ouders als grootouders hebben de 2e Wereldoorlog en de nasleep hiervan zo hun trauma’s achtergelaten. Deze achtergronden en invloeden zijn niet altijd zichtbaar geweest, maar wel voelbaar. Ik moest in het opgroeien een balans vinden tussen mijn eigenheid en de verhalen en overtuigingen van familieleden. Dit heeft natuurlijkerwijs mijn manier van kijken en zijn beïnvloed. Mijn leven is niet vanzelfsprekend geweest. Je kunt je voorstellen dat mijn transformaties telkens moeite en de nodige groeipijn hebben gekost. Mijn ervaringen en inzichten gebruik ik om anderen te begeleiden in hun proces.

Mijn begeleidingsstijl

Betrokkenheid en interesse in mensen. Die twee kernwoorden geven de essentie weer van waaruit ik werk. Ik maak gebruik van mijn kennis/kunde, intuïtie en levenservaring om je verder te helpen, om scherp te krijgen wat je drijft en wat jouw talent is. Of om je te helpen bij je persoonlijke vraag of dilemma. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en naar de reden waarom ze bewegen in de richting die ze gekozen hebben. Die nieuwsgierigheid heeft ervoor gezorgd dat ik tien jaar geleden InChange heb opgericht. Alles komt hierin samen en mag er zijn. Ik werk holistisch wat betekent dat ik kijk naar het geheel van de mens.

Achtergrond

Ik heb een Veranderkundige en Changemanagement achtergrond (Open Universiteit en Sioo). Door mijn interesse in mensen en mijn wens om persoonlijk te begeleiden ben ik mij 17 jaar geleden bekwamen in coaching. Ik ben onder andere geschoold in Verandermanagement, Loopbaanbegeleiding, Coaching, Coaching met Paarden en Familie en Organisatieopstellingen. Aansluitend heb ik een vierjarige opleiding tot Gestalttherapeut afgerond om clienten vanuit contact bij te staan bij dieperliggende vragen die bij hen leven. Gestalttherapie is ‘de therapie van contact maken’.
Om mij te blijven ontwikkelen en professionaliseren volg ik supervisie, intervisie, opleidingen, trainingen en workshops.