Gestalttherapie

Een aantal lichtere klachten zijn door de overheid voor vergoeding uitgesloten. Bijvoorbeeld werkconflicten, relatie- en gezindsproblematiek, aanpassingsstoornissen en psychosociale problemen. Wanneer je kiest voor onverzekerde zorg krijg je niet te maken met het wettelijk verplicht eigen risico. Je hebt je eigen therapie / begeleiding dus zelf in handen. Ik hanteer hiervoor een inkomensschaal:

65 euro bij een gezinsinkomen tot 2.700 bruto per maand 
85 euro bij een gezinsinkomen tussen 2.700 tot 4.000 euro bruto per maand
95 euro bij een gezinsinkomen vanaf 4.000 euro bruto per maand.

Coaching

Ik reken voor coaching een intake of sessie EUR 94 per uur, exclusief 21% btw, inclusief voorbereiding en uitwerking en ervan uitgaande dat het gesprek plaatsvindt op een van mijn locaties. De duur en het tarief van de vervolggesprekken zijn hetzelfde als bij de intake. Wil je een afspraak afzeggen dan kan dat binnen 24 uur telefonisch. Anders worden de kosten gefactureerd. Bellen voor het maken van een afspraak en het voorleggen van een vraag is kosteloos. 

Organisatiecoaching

Ik reken voor organisatie coaching EUR 145 per sessie, exclusief 21% btw en voorbereidingen.

Paardencoaching

Het tarief voor paardencoaching varieert en is sterk afhankelijk van de locatie, huur accomodatie, aantal paarden, lunch en/of het voor individueen of organisaties is. Dit betreft maatwerk. Mocht je daar meer over willen weten, neem dan contact met mij op. 

Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden kunt u via deze link bekijken.